Nederland Songfestival 2022: S10 - De Diepte

Nederland Songfestival 2022: S10 - De Diepte

Voor het eerst sinds jaren is er weer een Nederlandstalig nummer te horen op het grote podium van het Eurovisie Songfestival. Met het aangrijpende en melodieuze nummer De Diepte gaat S10 proberen in Turijn het Europese volk voor zich te winnen.

Wint Oekraïne?
De bookmakers zetten Stien den Hollander momenteel op een negende plek, met slechts 1% van alle stemmen. De verwachting is dat ze zich in ieder geval zal kwalificeren voor de grote finale. Veel spanning valt er overigens sowieso niet te verwachten wat de uitslag betreft, aangezien de kans dat Oekraïne er met de winst vandoor gaat bijzonder groot is (49%). En dat is echt niet omdat het zo'n fantastisch nummer is.

S10 komt in actie tijdens de eerste halve finale van het Songfestival, die dinsdag 10 mei vanaf 21:00 uur te zien is op NPO1. Bekijk De Diepte hieronder.

Nederland <em>Songfestival 2022</em>: S10 - <em>De Diepte</em> Voor het eerst sinds jaren is er weer een Nederlandstalig nummer te horen op het grote podium van het Eurovisie Songfestival. Met het aangrijpende en melodieuze nummer De Diepte gaat S10 proberen in Turijn het Europese volk voor zich te winnen. Wint Oekraïne?De bookmakers zetten Stien den Hollander momenteel op een negende plek, met slechts 1% van alle stemmen. De verwachting is dat ze zich in ieder geval zal kwalificeren voor de grote finale. Veel spanning valt er overigens sowieso niet te verwachten wat de uitslag betreft, aangezien de kans dat Oekraïne er met de winst vandoor gaat bijzonder groot is (49%). En dat is echt niet omdat het zo'n fantastisch nummer is. S10 komt in actie tijdens de eerste halve finale van het Songfestival, die dinsdag 10 mei vanaf 21:00 uur te zien is op NPO1. Bekijk De Diepte hieronder. Lees en bekijk op Gids.tv alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 en 14 mei zal plaatsvinden in Turijn Bekijk ook Italië Songfestival 2022: Mahmood & Blanco - Brividi Bekijk deze video » Oekraïne Songfestival 2022: Kalush Orchestra - Stefania Bekijk deze video » Duitsland Songfestival 2022: Malik Harris - Rockstars Bekijk deze video » Groot-Brittannië Songfestival 2022: Sam Ryder - SPACE MAN Bekijk deze video » Zweden Songfestival 2022: Cornelia Jakobs - Hold Me Closer Bekijk deze video »
Songfestival :
Nederland Songfestival 2022: S10 - De Diepte

Lees en bekijk op Gids.tv alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 en 14 mei zal plaatsvinden in Turijn


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nederland Songfestival 2022: S10 - De Diepte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV