Lang Leve de Liefde: Dit koppel zoekt een middenweg voor hun probleem

Lang Leve de Liefde: Dit koppel zoekt een middenweg voor hun probleem

De vonk lijkt over te slaan in Lang Leve de Liefde want deze twee personen proberen nu al een oplossing te zoeken voor hun woonplaats. De dame wil niet ver van haar dorp vandaan wonen, hooguit 20 minuten rijden. En ook haar date wil niet ver van zijn familie vandaan. "FAMILIE komt op ÉÉN", dat is duidelijk.

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Dit koppel zoekt een middenweg voor hun probleem De vonk lijkt over te slaan in Lang Leve de Liefde want deze twee personen proberen nu al een oplossing te zoeken voor hun woonplaats. De dame wil niet ver van haar dorp vandaan wonen, hooguit 20 minuten rijden. En ook haar date wil niet ver van zijn familie vandaan. "FAMILIE komt op ÉÉN", dat is duidelijk. Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: ‘Ik heb een bad boy look maar ben zo’n lieve gozer’ Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Hans wordt licht in z'n hoofd door opdracht van zijn date Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's