Dinsdag in 'Zeeman confronteert: stalkers': Jan steekt banden van ex Suzie lek

Dinsdag in 'Zeeman confronteert: stalkers': Jan steekt banden van ex Suzie lek

Dinsdag 10 mei 2022 om 11:33

Dinsdagavond start een nieuw seizoen van Zeeman confronteert: stalkers, waarin presentator Thijs Zeeman wederom opkomt voor de slachtoffers van stalkers. In de eerste uitzending maken we kennis met Suzie, wiens ex Jan het niet aankan dat de relatie voorbij is en het al helemaal niet trekt dat ze alweer aan het daten is.

Vernielingen
Sinds enige tijd heeft Suzie te maken met talloze vernielingen, zoals lekke banden en doorgeslagen ramen, waardoor ze zich niet meer veilig voelt. Ze denkt uiteraard wel te weten wie haar dat aandoet maar dat moet eerst bewezen worden: "Voor ons was de belangrijke taak weggelegd om op heterdaad vast te leggen dat Jan inderdaad achter al deze vernielingen zit", aldus Zeeman. Dat dat gelukt is zie je hieronder, in het fragment van Zeeman confronteert: stalkers.

Dinsdag in <em>'Zeeman confronteert: stalkers'</em>: Jan steekt banden van ex Suzie lek Dinsdagavond start een nieuw seizoen van Zeeman confronteert: stalkers, waarin presentator Thijs Zeeman wederom opkomt voor de slachtoffers van stalkers. In de eerste uitzending maken we kennis met Suzie, wiens ex Jan het niet aankan dat de relatie voorbij is en het al helemaal niet trekt dat ze alweer aan het daten is. VernielingenSinds enige tijd heeft Suzie te maken met talloze vernielingen, zoals lekke banden en doorgeslagen ramen, waardoor ze zich niet meer veilig voelt. Ze denkt uiteraard wel te weten wie haar dat aandoet maar dat moet eerst bewezen worden: "Voor ons was de belangrijke taak weggelegd om op heterdaad vast te leggen dat Jan inderdaad achter al deze vernielingen zit", aldus Zeeman. Dat dat gelukt is zie je hieronder, in het fragment van Zeeman confronteert: stalkers. Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HLF8 gemist? Thijs Zeeman over nieuw seizoen Zeeman confronteert: stalkers Bekijk deze video » Chateau Bijstand: enorme spin zorgt voor angstige Meilandjes Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's