Ronald Molendijk: 'Bloedhonden van RTL en NPO stonden direct klaar om Derksen te cancelen' (Shownieuws)

Ronald Molendijk: 'Bloedhonden van RTL en NPO stonden direct klaar om Derksen te cancelen' (Shownieuws)

Tijdens het bespreken van de kans die Johan Derksen maakt om de Online Radio Award voor beste presentator te winnen wil Ronald Molendijk graag nog even terugkomen op het cancelen van Vandaag Inside: "Ik vond het indrukwekkend hoe gretig RTL en NPO-programma's klaarstonden om dit programma van de buis af te trappen."

'Bloedhonden stonden klaar'
Veel programma's, die gelijktijdig met de succesvolle SBS6-talkshow werden uitgezonden, gingen gebukt onder dat succes en konden Derksen, Genee en Van der Gijp daarom missen als kiespijn. Waren ze daardoor extra hard in hun oordeel over de kaars-anekdote van Derksen: "Alle bloedhonden stonden gelijk klaar om hem te cancelen. Zo werkt het dan ook wel weer." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Ronald Molendijk: 'Bloedhonden van RTL en NPO stonden direct klaar om <em>Derksen</em> te cancelen' (Shownieuws) Tijdens het bespreken van de kans die Johan Derksen maakt om de Online Radio Award voor beste presentator te winnen wil Ronald Molendijk graag nog even terugkomen op het cancelen van Vandaag Inside: "Ik vond het indrukwekkend hoe gretig RTL en NPO-programma's klaarstonden om dit programma van de buis af te trappen." 'Bloedhonden stonden klaar'Veel programma's, die gelijktijdig met de succesvolle SBS6-talkshow werden uitgezonden, gingen gebukt onder dat succes en konden Derksen, Genee en Van der Gijp daarom missen als kiespijn. Waren ze daardoor extra hard in hun oordeel over de kaars-anekdote van Derksen: "Alle bloedhonden stonden gelijk klaar om hem te cancelen. Zo werkt het dan ook wel weer." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Shownieuws: komt Sonja Bakker toch weg met plagiaatkwestie? Bekijk deze video » Maarten van Rossem vertelt in podcast over overlijden Sis: "Moet er aan wennen" Bekijk deze video » Shownieuws: 'pikante' beelden van prins Harry doen Albert Verlinde weinig Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's