S10: 'Dit doe ik de minuten voor mijn Songfestival-optreden' (video)

S10: 'Dit doe ik de minuten voor mijn Songfestival-optreden' (video)

Dinsdag 10 mei 2022 om 12:39

Het is nogal wat: optreden voor meer dan 100 miljoen tv-kijkers tijdens het Eurovisie Songfestival. S10 gaat het vanavond meemaken, als ze haar inzending De Diepte gaat zingen tijdens de eerste halve finale in Turijn. Hoe gaat ze om met die spanning? "Ik trek me heel erg terug naar mezelf, om in mijn eigen zone te komen. Backstage heb ik best wel een routine voordat ik het podium op ga. Het is een soort van meditatie die ik doe." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>S10</em>: 'Dit doe ik de minuten voor mijn Songfestival-optreden' (video) Het is nogal wat: optreden voor meer dan 100 miljoen tv-kijkers tijdens het Eurovisie Songfestival. S10 gaat het vanavond meemaken, als ze haar inzending De Diepte gaat zingen tijdens de eerste halve finale in Turijn. Hoe gaat ze om met die spanning? "Ik trek me heel erg terug naar mezelf, om in mijn eigen zone te komen. Backstage heb ik best wel een routine voordat ik het podium op ga. Het is een soort van meditatie die ik doe." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Lees en bekijk op Gids.tv alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 en 14 mei zal plaatsvinden in Turijn Bekijk ook Live stream eerste halve finale Songfestival 2022 (dinsdag 10 mei) Bekijk deze video » Nederland Songfestival 2022: S10 - De Diepte Bekijk deze video » Songfestival: generale repetitie S10 met De Diepte Bekijk deze video »
TV :
S10: 'Dit doe ik de minuten voor mijn Songfestival-optreden' (video)

Lees en bekijk op Gids.tv alles over het Eurovisie Songfestival 2022, dat op 10, 12 en 14 mei zal plaatsvinden in Turijn

Actuele video's

Meer actuele video's