Married at First Sight finale: Blijven Astrid en Sander getrouwd? (video)

Married at First Sight finale: Blijven Astrid en Sander getrouwd? (video)

Blijft het MAFS-stel Astrid en Sander getrouwd of gaan ze ieder hun eigen weg? We zien het vanavond in Married at First Sight. Astrid houdt het in iedergeval niet droog bij het voorlezen van haar brief. Bekijk de beelden van de MAFS finale hieronder.

<em>Married at First Sight</em> finale: Blijven Astrid en Sander getrouwd? (video) Blijft het MAFS-stel Astrid en Sander getrouwd of gaan ze ieder hun eigen weg? We zien het vanavond in Married at First Sight. Astrid houdt het in iedergeval niet droog bij het voorlezen van haar brief. Bekijk de beelden van de MAFS finale hieronder. De MAFS finale is dinsdag en woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tortelduifjes Astleigh en Rowan geven elkaar torenhoge cijfers in MAFS (video) Bekijk deze video » MAFS gemist? Antoine en Kim besluiten te gaan scheiden Bekijk deze video »

De MAFS finale is dinsdag en woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's