RTL Nieuws: Wopke Hoekstra bezoekt Oekraïne en is ontdaan

RTL Nieuws: Wopke Hoekstra bezoekt Oekraïne en is ontdaan

Wopke Hoekstra, de minister van Buitenlandse Zaken, is afgereisd naar Oekraïne om daar gesprekken te voeren met leden van de regering. Hij is geschokt door wat hij ziet tijdens zijn bezoek aan Irpin (voorstad van Kiev): "Het is echt in een woord verschrikkelijk." Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

RTL Nieuws: Wopke Hoekstra bezoekt <em>Oekraïne</em> en is ontdaan Wopke Hoekstra, de minister van Buitenlandse Zaken, is afgereisd naar Oekraïne om daar gesprekken te voeren met leden van de regering. Hij is geschokt door wat hij ziet tijdens zijn bezoek aan Irpin (voorstad van Kiev): "Het is echt in een woord verschrikkelijk." Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Video: 'Odessa (Oekraïne) beschoten met hypersonische raketten' Bekijk deze video » Zien: Russische ambassadeur Andrejev aangevallen met rode verf in Polen Bekijk deze video »
TV :
RTL Nieuws: Wopke Hoekstra bezoekt Oekraïne en is ontdaan


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Nieuws: Wopke Hoekstra bezoekt Oekraïne en is ontdaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV