Puberruil: Luchtalarm waarschuwt bewoners voor etenstijd (video)

Puberruil: Luchtalarm waarschuwt bewoners voor etenstijd (video)

Dinsdag 10 mei 2022 om 12:54

Jan Kooijman is elke dinsdag te zien in het programma Puberruil. Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering waarin twee pubers een weeklang van leven ruilen. Bekijk de eerste beelden van de aflevering van 10 mei hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Puberruil</em>: Luchtalarm waarschuwt bewoners voor etenstijd (video) Jan Kooijman is elke dinsdag te zien in het programma Puberruil. Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering waarin twee pubers een weeklang van leven ruilen. Bekijk de eerste beelden van de aflevering van 10 mei hieronder. Tekst gaat verder onder de video. HerrieIn deze aflevering zien we hoe de bewoners van dit huis worden geroepen voor het avondeten. De puber die deze week van huis ruilt staat versteld van de herrie dat het luchtalarm maakt. Puberruil is elke dinsdag rond 21:00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Puberruil terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Puberruil gemist? Wilke krijgt een metamorfose en wordt dragqueen Bekijk deze video » Tim ruilt een week met Marokkaanse Rayan: "Jullie zijn zoals mijn ouders" (Puberruil) Bekijk deze video »

Herrie
In deze aflevering zien we hoe de bewoners van dit huis worden geroepen voor het avondeten. De puber die deze week van huis ruilt staat versteld van de herrie dat het luchtalarm maakt.

Puberruil is elke dinsdag rond 21:00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Puberruil terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's