Zeeman Confronteert: Stalker Jan doet alles om ex Suzie terug te krijgen (video)

Zeeman Confronteert: Stalker Jan doet alles om ex Suzie terug te krijgen (video)

Vanavond (10 mei) start een nieuw seizoen van Zeeman confronteert: stalkers, waarin Thijs Zeeman opkomt voor de slachtoffers van stalkers. In de eerste uitzending zien we Suzie, wiens ex Jan het niet aankan dat de relatie voorbij is en het al helemaal niet trekt dat ze alweer aan het daten is.

Lees verder onder de video.

<em>Zeeman Confronteert</em>: Stalker Jan doet alles om ex <em>Suzie</em> terug te krijgen (video) Vanavond (10 mei) start een nieuw seizoen van Zeeman confronteert: stalkers, waarin Thijs Zeeman opkomt voor de slachtoffers van stalkers. In de eerste uitzending zien we Suzie, wiens ex Jan het niet aankan dat de relatie voorbij is en het al helemaal niet trekt dat ze alweer aan het daten is. Lees verder onder de video. Het leven zuur makenSuzie heeft jarenlang een relatie gehad met haar 'soulmate' Jan. Ze zijn sinds enkele jaren uit elkaar, maar dit kan Jan maar moeilijk verkroppen. Hij doet er sindsdien alles aan om zijn ex het leven zuur te maken. Wil jij weten hoe dit afloopt? Kijk dan vanavond naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in 'Zeeman confronteert: stalkers': Jan steekt banden van ex Suzie lek Bekijk deze video »
TV :
Zeeman Confronteert: Stalker Jan doet alles om ex Suzie terug te krijgen (video)

Het leven zuur maken
Suzie heeft jarenlang een relatie gehad met haar 'soulmate' Jan. Ze zijn sinds enkele jaren uit elkaar, maar dit kan Jan maar moeilijk verkroppen. Hij doet er sindsdien alles aan om zijn ex het leven zuur te maken. Wil jij weten hoe dit afloopt? Kijk dan vanavond naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV