Bekijk de promo van Voor Hetzelfde Geld: vanaf 17 mei te zien op RTL 4

Bekijk de promo van Voor Hetzelfde Geld: vanaf 17 mei te zien op RTL 4

Het gloednieuwe seizoen Voor Hetzelfde Geld met Natasja Froger gaat dinsdag 17 mei van start. Bekijk hieronder de promo van Voor Hetzelfde Geld, waarin een Amsterdams stel met twee kinderen verhuist. Zullen ze blij zijn met hun nieuwe woning?

Voor Hetzelfde Geld is vanaf 17 mei elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Voor Hetzelfde Geld terugkijken via Gids.tv.

Bekijk de promo van <em>Voor Hetzelfde Geld</em>: vanaf 17 mei te zien op RTL 4 Het gloednieuwe seizoen Voor Hetzelfde Geld met Natasja Froger gaat dinsdag 17 mei van start. Bekijk hieronder de promo van Voor Hetzelfde Geld, waarin een Amsterdams stel met twee kinderen verhuist. Zullen ze blij zijn met hun nieuwe woning? Voor Hetzelfde Geld is vanaf 17 mei elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Voor Hetzelfde Geld terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Door Krimpflatie krijg jij minder boodschappen voor hetzelfde geld, bekijk de video Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo van Voor Hetzelfde Geld: vanaf 17 mei te zien op RTL 4


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de promo van Voor Hetzelfde Geld: vanaf 17 mei te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV