Bekijk de trailer van Hustle met Adam Sandler: vanaf 8 juni te zien op Netflix

Bekijk de trailer van Hustle met Adam Sandler: vanaf 8 juni te zien op Netflix

Bekijk de trailer van <em>Hustle met Adam Sandler</em>: vanaf 8 juni te zien op Netflix Na de ontdekking van een getalenteerde speler met een moeilijk verleden in het buitenland, neemt een basketbalscout die veel pech heeft (Adam Sandler) het op zich om het fenomeen naar de States te halen zonder de goedkeuring van zijn team. Tegen alle verwachtingen in krijgen ze een laatste kans om te bewijzen dat ze hebben wat nodig is om het te maken in de NBA. Bekijk de trailer van Hustle met Adam Sandler hierboven. De film is vanaf 8 juni te zien op Netflix. Bekijk ook Bekijk trailer Hubie Halloween (vanaf 7 oktober te zien op Netflix) Bekijk deze video » België Songfestival 2021: Hooverphonic - The Wrong Place Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Hustle met Adam Sandler: vanaf 8 juni te zien op Netflix

Na de ontdekking van een getalenteerde speler met een moeilijk verleden in het buitenland, neemt een basketbalscout die veel pech heeft (Adam Sandler) het op zich om het fenomeen naar de States te halen zonder de goedkeuring van zijn team. Tegen alle verwachtingen in krijgen ze een laatste kans om te bewijzen dat ze hebben wat nodig is om het te maken in de NBA.

Bekijk de trailer van Hustle met Adam Sandler hierboven. De film is vanaf 8 juni te zien op Netflix.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Hustle met Adam Sandler: vanaf 8 juni te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV