Zien: heeft deelnemer Astrid spijt van haar MAFS-avontuur?

Zien: heeft deelnemer Astrid spijt van haar MAFS-avontuur?

Dinsdag 10 mei 2022 om 20:22

Het ene koppel heeft het net iets gezelliger dan het andere koppel tijdens het koppelsweekend van Married at First Sight. Het duurt niet lang meer of we weten welke koppels er in het huwelijksbootje blijven zitten en welke er toch besluiten uit te stappen. Deelnemer Astrid heeft in ieder geval geen spijt van haar deelname: "Ik heb het zo leuk gehad, een ervaring die ik nooit meer zou vergeten."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De MAFS finale is dinsdag en woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Zien: heeft deelnemer <em>Astrid</em> spijt van haar <em>MAFS-avontuur</em>? Het ene koppel heeft het net iets gezelliger dan het andere koppel tijdens het koppelsweekend van Married at First Sight. Het duurt niet lang meer of we weten welke koppels er in het huwelijksbootje blijven zitten en welke er toch besluiten uit te stappen. Deelnemer Astrid heeft in ieder geval geen spijt van haar deelname: "Ik heb het zo leuk gehad, een ervaring die ik nooit meer zou vergeten." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De MAFS finale is dinsdag en woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: heeft deelnemer Astrid spijt van haar MAFS-avontuur?

Actuele video's

Meer actuele video's