Zien: Kalush Orchestra (Oekraïne) in halve finale Songfestival 2022 met 'Stefania'

Zien: Kalush Orchestra (Oekraïne) in halve finale Songfestival 2022 met 'Stefania'

Kijk op dinsdag 10 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 in Turijn.

De grote kanshebber voor de winst dit jaar is Oekraïne, ze staan al maanden op nummer 1 bij de bookmakers. Kalush Orchestra staat in de eerste halve finale van het Songfestival 2022 met het nummer 'Stefania'.

Zien: <em>Kalush Orchestra</em> (Oekraïne) in halve finale <em>Songfestival 2022</em> met 'Stefania' Kijk op dinsdag 10 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 in Turijn. De grote kanshebber voor de winst dit jaar is Oekraïne, ze staan al maanden op nummer 1 bij de bookmakers. Kalush Orchestra staat in de eerste halve finale van het Songfestival 2022 met het nummer 'Stefania'. BookmakersBij de bookmakers staat Oekraïne dit jaar nummer 1, ook van alle andere landen kunnen zij rekenen op steun. Het nummer is aanstekelijk én er wordt gezongen over de huidige situatie, maar brengt ze dat naar de winst? Bekijk het optreden hierboven. De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is dinsdag 10 mei vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en een livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur en na afloop kun je de halve finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
Zien: Kalush Orchestra (Oekraïne) in halve finale Songfestival 2022 met 'Stefania'

Bookmakers
Bij de bookmakers staat Oekraïne dit jaar nummer 1, ook van alle andere landen kunnen zij rekenen op steun. Het nummer is aanstekelijk én er wordt gezongen over de huidige situatie, maar brengt ze dat naar de winst?

Bekijk het optreden hierboven. De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is dinsdag 10 mei vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en een livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur en na afloop kun je de halve finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's