Video: Zdob şi Zdub & Advahov Brothers (Moldavië) in halve finale Songfestival 2022 met 'Trenulețul'

Video: Zdob şi Zdub & Advahov Brothers (Moldavië) in halve finale Songfestival 2022 met 'Trenulețul'

Kijk op dinsdag 10 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 in Turijn.

Video: <em>Zdob şi Zdub &amp; Advahov Brothers</em> (Moldavië) in halve finale <em>Songfestival 2022</em> met 'Trenulețul' Kijk op dinsdag 10 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 in Turijn. Voor Moldavië zijn Zdob şi Zdub & Advahov Brothers afgereisd naar Turijn om deel te nemen aan het Songfestival 2022. Ze verkondigen het nummer 'Trenulețul' en zorgen ervoor dat het publiek uit hun dak gaat met hun ietwat bijzondere, maar vrolijke opvoering. Misschien doet het je iets denken aan de Nederlandse versie van de Snollebollekes? Volgens de bookmakers liggen ze gemiddeld in de peilingen. Bekijk het optreden hierboven. De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is dinsdag 10 mei vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en een livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur en na afloop kun je de halve finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
Video: Zdob şi Zdub & Advahov Brothers (Moldavië) in halve finale Songfestival 2022 met 'Trenulețul'

Voor Moldavië zijn Zdob şi Zdub & Advahov Brothers afgereisd naar Turijn om deel te nemen aan het Songfestival 2022. Ze verkondigen het nummer 'Trenulețul' en zorgen ervoor dat het publiek uit hun dak gaat met hun ietwat bijzondere, maar vrolijke opvoering. Misschien doet het je iets denken aan de Nederlandse versie van de Snollebollekes? Volgens de bookmakers liggen ze gemiddeld in de peilingen.

Bekijk het optreden hierboven. De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 is dinsdag 10 mei vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en een livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur en na afloop kun je de halve finale van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's