Op1: Cornald Maas over spannende ontknoping halve finale Songfestival 2022 (video)

Op1: Cornald Maas over spannende ontknoping halve finale Songfestival 2022 (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Cornald Maas over spannende ontknoping halve finale <em>Songfestival 2022</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Cornald Maas becommentarieerde samen met Jan Smit de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 vanuit Turijn. De Nederlandse inzending S10 zette een spectaculair optreden neer en dat wierp zijn vruchten af: ze is door naar de grote finale van zaterdag. Cornald Maas vertelde na afloop in de talkshow Op1 over de spannende ontknoping: 'We hebben het al vaker gehad dat wij als laatste uit de bus kwamen. Het kwam goed gelukkig.' Je kan de eerste halve finale van het Songfestival 2022 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Cornald Maas over spannende ontknoping halve finale Songfestival 2022 (video)

Cornald Maas becommentarieerde samen met Jan Smit de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2022 vanuit Turijn. De Nederlandse inzending S10 zette een spectaculair optreden neer en dat wierp zijn vruchten af: ze is door naar de grote finale van zaterdag. Cornald Maas vertelde na afloop in de talkshow Op1 over de spannende ontknoping: 'We hebben het al vaker gehad dat wij als laatste uit de bus kwamen. Het kwam goed gelukkig.'

Je kan de eerste halve finale van het Songfestival 2022 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's