Thomas van Groningen in Op1: 'Nilüfer Gündoğan emotioneel bij terugkeer Tweede Kamer'

Thomas van Groningen in Op1: 'Nilüfer Gündoğan emotioneel bij terugkeer Tweede Kamer'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Thomas van Groningen in <em>Op1</em>: '<em>Nilüfer Gündoğan</em> emotioneel bij terugkeer Tweede Kamer' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Bijna drie maanden was ze afwezig, maar vandaag keerde Nilüfer Gündoğan terug in de Kamer als onafhankelijk Kamerlid. ‘Gebutst en geblesseerd’ naar eigen zeggen, nadat ze door Volt uit de fractie werd gezet na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. Politiek commentator Thomas van Groningen was erbij en vertelde dinsdagavond in Op1: 'Ze had een vrij emotioneel verhaal. Ze ontkent nog steeds alles en zegt dat ze op haar werkmail vieze berichten van mannen krijgt.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thomas van Groningen in Op1: 'Nilüfer Gündoğan emotioneel bij terugkeer Tweede Kamer'

Bijna drie maanden was ze afwezig, maar vandaag keerde Nilüfer Gündoğan terug in de Kamer als onafhankelijk Kamerlid. ‘Gebutst en geblesseerd’ naar eigen zeggen, nadat ze door Volt uit de fractie werd gezet na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. Politiek commentator Thomas van Groningen was erbij en vertelde dinsdagavond in Op1: 'Ze had een vrij emotioneel verhaal. Ze ontkent nog steeds alles en zegt dat ze op haar werkmail vieze berichten van mannen krijgt.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV