Slotaflevering Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een lang seizoen van liefst twintig afleveringen komt er vanavond een einde aan de zevende reeks van Married at First Sight. We kunnen eindelijk de balans opmaken: welke huwelijken zijn geslaagd en welke niet? Ups en downsHet was een seizoen vol ups en downs. Bij diverse stellen ging het helemaal mis: Arjan liet Maurice in de steek en bij Caroline en Joep sprong er geen vonk over, wat leidde tot spanningen en ongemakkelijke situaties. Bij anderen schoot Cupido wél raak; zo gaven Rowan en Astleigh elkaar respectievelijk een 10 en een 12 als eindcijfer bij het koppelsweekend. EindgesprekkenDe finale gaat door met de rest van de eindgesprekken. Welke stellen blijven getrouwd en wie besluiten er uit elkaar te gaan? De emoties lopen hoog op, ook bij Maurice en Dennis. Wat zullen zij doen met hun bijzondere relatie? Astrids eindgesprek met Sander verliep niet zoals verwacht. Haar vrienden en familie peppen haar op met een surprise teaparty. :[broadcast:videos](ids:"448769,449114" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Slotaflevering Married At First Sight gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Na een lang seizoen van liefst twintig afleveringen komt er vanavond een einde aan de zevende reeks van Married at First Sight. We kunnen eindelijk de balans opmaken: welke huwelijken zijn geslaagd en welke niet?

Ups en downs
Het was een seizoen vol ups en downs. Bij diverse stellen ging het helemaal mis: Arjan liet Maurice in de steek en bij Caroline en Joep sprong er geen vonk over, wat leidde tot spanningen en ongemakkelijke situaties. Bij anderen schoot Cupido wél raak; zo gaven Rowan en Astleigh elkaar respectievelijk een 10 en een 12 als eindcijfer bij het koppelsweekend.

Eindgesprekken
De finale gaat door met de rest van de eindgesprekken. Welke stellen blijven getrouwd en wie besluiten er uit elkaar te gaan? De emoties lopen hoog op, ook bij Maurice en Dennis. Wat zullen zij doen met hun bijzondere relatie? Astrids eindgesprek met Sander verliep niet zoals verwacht. Haar vrienden en familie peppen haar op met een surprise teaparty.

:[broadcast:videos](ids:"448769,449114" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's