Glory Days aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Glory Days aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Glory Days

Glory Days aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Acteur Frank Lammers en zanger Guus Meeuwis zijn grote fans van Bruce Springsteen. In het nieuwe programma Glory Days ondernemen ze een roadtrip door de Verenigde Staten om zich onder te dompelen in het leven, de muziek én de inspiratiebronnen van The Boss. Alle fragmenten uit deze uitzending Glory Days: Guus Meeuwis poseert tegen een iconische Bruce Springsteen-boom Bekijk deze video » Bijzondere ontmoetingenDeze muzikale trektocht door de Verenigde Staten levert prachtige beelden van voorbijtrekkende landschappen op, maar ook bijzondere ontmoetingen die een origineel beeld geven van het Amerika van Bruce Springsteen - zowel van het verleden als het heden. Ook zien we hoe het Brabantse duo samen lol maakt, interessante ontmoetingen heeft en naar bijzondere plekken gaat. FreeholdDe reis begint in Freehold, waar Bruce Springsteen zijn jeugd- en tienerjaren doorbracht. Hij groeide op in een eenvoudig arbeidersgezin. Deze kleine industriestad in New Jersey bleek later een grote inspiratiebron voor het gigantische oeuvre van Springsteen. Om The Boss beter te leren kennen en zijn songs beter te begrijpen dompelen de twee vrienden zich onder in het leven van dit kleine gemoedelijke stadje. Bekijk ook Giorgio Hokstam over oeuvreprijs Guus Meeuwis: "Ik besmeurde een dubbel gevoel" (video) Bekijk deze video » Guus Meeuwis in HLF8 met muzikale column: "Heel veel woorden, weinig daad" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Acteur Frank Lammers en zanger Guus Meeuwis zijn grote fans van Bruce Springsteen. In het nieuwe programma Glory Days ondernemen ze een roadtrip door de Verenigde Staten om zich onder te dompelen in het leven, de muziek én de inspiratiebronnen van The Boss.

Bijzondere ontmoetingen
Deze muzikale trektocht door de Verenigde Staten levert prachtige beelden van voorbijtrekkende landschappen op, maar ook bijzondere ontmoetingen die een origineel beeld geven van het Amerika van Bruce Springsteen - zowel van het verleden als het heden. Ook zien we hoe het Brabantse duo samen lol maakt, interessante ontmoetingen heeft en naar bijzondere plekken gaat.

Freehold
De reis begint in Freehold, waar Bruce Springsteen zijn jeugd- en tienerjaren doorbracht. Hij groeide op in een eenvoudig arbeidersgezin. Deze kleine industriestad in New Jersey bleek later een grote inspiratiebron voor het gigantische oeuvre van Springsteen. Om The Boss beter te leren kennen en zijn songs beter te begrijpen dompelen de twee vrienden zich onder in het leven van dit kleine gemoedelijke stadje.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Glory Days aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV