Prachtige beelden Married at First Sight: Astleigh vraagt ouders Rowan om haar hand

Prachtige beelden Married at First Sight: Astleigh vraagt ouders Rowan om haar hand

Prachtige beelden <em>Married at First Sight</em>: Astleigh vraagt ouders Rowan om haar hand Is het huwelijk van Astleigh en Rowan het meest geslaagde uit de geschiedenis van Married at First Sight? Dat lijkt er wel op, want ook aan het eind van het seizoen zijn de twee nog dolverliefd op elkaar. Astleigh heeft zelfs een speciale verrassing voor Rowan: hij heeft haar ouders uitgenodigd voor een toost. Voordat het zover is wil hij echter officieel om de hand van hun dochter vragen, omdat hij dat nooit officieel heeft kunnen doen. Het levert prachtige beelden op. Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: heeft deelnemer Astrid spijt van haar MAFS-avontuur? Bekijk deze video » Zien: Caroline sluit Married at First Sight af met scheiding en is "klaar met Joep" Bekijk deze video »
TV :
Prachtige beelden Married at First Sight: Astleigh vraagt ouders Rowan om haar hand

Is het huwelijk van Astleigh en Rowan het meest geslaagde uit de geschiedenis van Married at First Sight? Dat lijkt er wel op, want ook aan het eind van het seizoen zijn de twee nog dolverliefd op elkaar. Astleigh heeft zelfs een speciale verrassing voor Rowan: hij heeft haar ouders uitgenodigd voor een toost. Voordat het zover is wil hij echter officieel om de hand van hun dochter vragen, omdat hij dat nooit officieel heeft kunnen doen. Het levert prachtige beelden op.

Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's