Zien: Stalker van Suzie op heterdaad betrapt en prikt banden lek (Zeeman Confronteert)

Zien: Stalker van Suzie op heterdaad betrapt en prikt banden lek (Zeeman Confronteert)

Gisteren startte een nieuw seizoen van Zeeman confronteert: stalkers, waarin presentator Thijs Zeeman wederom opkomt voor de slachtoffers van stalkers. In de eerste uitzending maakten we kennis met Suzie, wiens ex Jan het niet aankan dat de relatie voorbij is en het al helemaal niet trekt dat ze alweer aan het daten is.

Banden lek
Jan lijkt volledig door te draaien in zijn haat jegens zijn ex Suzie. Hij gaat zelfs zo ver dat hij de banden van haar auto lek steekt en de ruiten kapotslaat. Bekijk het fragment hieronder.

Zien: Stalker van Suzie op heterdaad betrapt en prikt banden lek (<em>Zeeman Confronteert</em>) Gisteren startte een nieuw seizoen van Zeeman confronteert: stalkers, waarin presentator Thijs Zeeman wederom opkomt voor de slachtoffers van stalkers. In de eerste uitzending maakten we kennis met Suzie, wiens ex Jan het niet aankan dat de relatie voorbij is en het al helemaal niet trekt dat ze alweer aan het daten is. Banden lekJan lijkt volledig door te draaien in zijn haat jegens zijn ex Suzie. Hij gaat zelfs zo ver dat hij de banden van haar auto lek steekt en de ruiten kapotslaat. Bekijk het fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in 'Zeeman confronteert: stalkers': Jan steekt banden van ex Suzie lek Bekijk deze video » Zeeman Confronteert: Stalker Jan doet alles om ex Suzie terug te krijgen (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Stalker van Suzie op heterdaad betrapt en prikt banden lek (Zeeman Confronteert)

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's