BEAU gemist? "Onafhankelijke oligarchen passen niet in wereldbeeld Vladimir Poetin"

BEAU gemist? "Onafhankelijke oligarchen passen niet in wereldbeeld Vladimir Poetin"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em> gemist? &quot;Onafhankelijke oligarchen passen niet in wereldbeeld <em>Vladimir Poetin</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Diverse Russische oligarchen zijn sinds de inval in Oekraïne op mysterieuze wijze verdwenen of zelfs al aan hun einde gekomen. Kolonel Han Bouwmeester bespreekt deze lugubere toestanden aan tafel bij BEAU, want wat gaat hier precies achter schuil? De aanwijzingen hiervoor vinden we al in een speech van Vladimir Poetin op 18 maart, waarin hij spreekt over "tuig en verraders" die door Rusland worden uitgespuugd als "een vlieg die per ongeluk je mond in is gevlogen". Volgens Bouwmeester passen onafhankelijke oligarchen niet meer in het wereldbeeld van Poetin. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU gemist? "Onafhankelijke oligarchen passen niet in wereldbeeld Vladimir Poetin"

Diverse Russische oligarchen zijn sinds de inval in Oekraïne op mysterieuze wijze verdwenen of zelfs al aan hun einde gekomen. Kolonel Han Bouwmeester bespreekt deze lugubere toestanden aan tafel bij BEAU, want wat gaat hier precies achter schuil? De aanwijzingen hiervoor vinden we al in een speech van Vladimir Poetin op 18 maart, waarin hij spreekt over "tuig en verraders" die door Rusland worden uitgespuugd als "een vlieg die per ongeluk je mond in is gevlogen". Volgens Bouwmeester passen onafhankelijke oligarchen niet meer in het wereldbeeld van Poetin.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's