Zien: Angela de Jong lovend over S10 in BEAU, "ik vind haar zó geweldig!"

Zien: Angela de Jong lovend over S10 in BEAU, "ik vind haar zó geweldig!"

De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival werd dinsdagavond nabesproken aan tafel bij BEAU met onder anderen Gerard Joling en Angela de Jong. Die laatste is diep onder de indruk van de persoon S10: "Ik vind haar zó geweldig! De kracht die ze uitstraalt... als je haar verhaal kent, wat ze heeft overwonnen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Angela de Jong</em> lovend over S10 in <em>BEAU</em>, &quot;ik vind haar zó geweldig!&quot; De eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival werd dinsdagavond nabesproken aan tafel bij BEAU met onder anderen Gerard Joling en Angela de Jong. Die laatste is diep onder de indruk van de persoon S10: "Ik vind haar zó geweldig! De kracht die ze uitstraalt... als je haar verhaal kent, wat ze heeft overwonnen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Psychiatrische problemenDe Jong vertelt dat S10 een jeugd vol psychiatrische problemen achter de rug heeft, maar op het podium "staat geen zielig geval". Daarmee is de jonge zangeres volgens de tv-columnist een voorbeeld voor velen. Overigens vond De Jong het ook mooi dat S10 aan het eind van haar optreden een zekere emotie liet zien. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Aran Bade bij BEAU opgelucht over finaleplek S10: "Het zweet stond in de bilnaad" Bekijk deze video » BEAU gemist? "Het is historisch droog in Nederland" (video) Bekijk deze video » BEAU gemist? "Onafhankelijke oligarchen passen niet in wereldbeeld Vladimir Poetin" Bekijk deze video » LuckyTV: Wopke Hoekstra denkt dat hij het verschil kan maken voor Oekraïne Bekijk deze video » Jaïr Ferwerda ondervraagt Nilüfer Gündoğan: "Dronken in Lissabon? Viel wel mee" Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Angela de Jong lovend over S10 in BEAU, "ik vind haar zó geweldig!"

Psychiatrische problemen
De Jong vertelt dat S10 een jeugd vol psychiatrische problemen achter de rug heeft, maar op het podium "staat geen zielig geval". Daarmee is de jonge zangeres volgens de tv-columnist een voorbeeld voor velen. Overigens vond De Jong het ook mooi dat S10 aan het eind van haar optreden een zekere emotie liet zien.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Angela de Jong lovend over S10 in BEAU, "ik vind haar zó geweldig!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV