Albert komt op voor Thijs Römer: "Niemand verdient het om voor de trein gegooid te worden"

Albert komt op voor Thijs Römer: "Niemand verdient het om voor de trein gegooid te worden"

Dinsdag 10 mei deelde Yvonne Coldeweijer op Instagram een Story over Thijs Römer. Ze vindt het maar raar dat de acteur nog geen aangifte heeft gedaan wegens smaad en laster. Thijs zou seksueel grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond met een toendertijd 14-jarig meisje. Nu heeft ook Shownieuws het erover.

Lees verder onder de video.

Albert komt op voor <em>Thijs Römer</em>: &quot;Niemand verdient het om voor de trein gegooid te worden&quot; Dinsdag 10 mei deelde Yvonne Coldeweijer op Instagram een Story over Thijs Römer. Ze vindt het maar raar dat de acteur nog geen aangifte heeft gedaan wegens smaad en laster. Thijs zou seksueel grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond met een toendertijd 14-jarig meisje. Nu heeft ook Shownieuws het erover. Lees verder onder de video. Wilde verhalenAlbert Verlinde vertelt dat een nu 20-jarige vrouw heeft laten weten in contact te zijn geweest met Thijs toen ze 14 jaar oud was. Thijs laat nog niets los over deze "wilde verhalen." Albert: "Niemand verdient het om voor de trein gegooid te worden." Bekijk het Shownieuws-fragment over Thijs Römer hierboven. Bekijk ook Dinsdag in 'Zeeman confronteert: stalkers': Jan steekt banden van ex Suzie lek Bekijk deze video » Wilde verhalen over Thijs Römer: "Grensoverschrijdend gedrag met 14-jarige" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wilde verhalen
Albert Verlinde vertelt dat een nu 20-jarige vrouw heeft laten weten in contact te zijn geweest met Thijs toen ze 14 jaar oud was. Thijs laat nog niets los over deze "wilde verhalen." Albert: "Niemand verdient het om voor de trein gegooid te worden."

Bekijk het Shownieuws-fragment over Thijs Römer hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's