Anouk gaat dit jaar trouwen tijdens concert op Malieveld (Shownieuws)

Anouk gaat dit jaar trouwen tijdens concert op Malieveld (Shownieuws)

De gemeente Den Haag heeft zangeres Anouk toestemming gegeven om tijdens haar concert in juni 2022 op het Malieveld te trouwen met Dominique. De locatie wordt eenmalig aangewezen "als gemeentehuis ten behoeve van huwelijksvoltrekkingen", schrijft de gemeente dinsdag in een brief. Shownieuws heeft het over het huwelijk in het onderstaande fragment.

Anouk gaat dit jaar trouwen tijdens concert op Malieveld (<em>Shownieuws</em>) De gemeente Den Haag heeft zangeres Anouk toestemming gegeven om tijdens haar concert in juni 2022 op het Malieveld te trouwen met Dominique. De locatie wordt eenmalig aangewezen "als gemeentehuis ten behoeve van huwelijksvoltrekkingen", schrijft de gemeente dinsdag in een brief. Shownieuws heeft het over het huwelijk in het onderstaande fragment. GeheimVolgens Anouk wil haar nu nog vriend een zo groot mogelijke bruiloft. "En ja, groter kan niet. Ik ben natuurlijk twee keer in het geheim getrouwd geweest en wel twee keer publiekelijk gescheiden. Ik dacht: dat ga ik een keer andersom doen en dan hopelijk zonder scheiden." Bekijk het Shownieuws-fragment over Anouks huwelijk hierboven. Bekijk ook Marco Borsato via advocaat: ‘Nooit schuldig gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag’ Bekijk deze video » Shirma Rouse in HLF8 met 'Birds' van Anouk Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Geheim
Volgens Anouk wil haar nu nog vriend een zo groot mogelijke bruiloft. "En ja, groter kan niet. Ik ben natuurlijk twee keer in het geheim getrouwd geweest en wel twee keer publiekelijk gescheiden. Ik dacht: dat ga ik een keer andersom doen en dan hopelijk zonder scheiden."

Bekijk het Shownieuws-fragment over Anouks huwelijk hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's