Jaïr Ferwerda ondervraagt Nilüfer Gündoğan: "Dronken in Lissabon? Viel wel mee"

Jaïr Ferwerda ondervraagt Nilüfer Gündoğan: "Dronken in Lissabon? Viel wel mee"

Nilüfer Gündoğan is na drie maanden afwezigheid teruggekeerd in de Tweede Kamer. Ze neemt als twintigste (!) fractie zitting in het parlement. Uiteraard is Jaïr Ferwerda erbij om haar stevig aan de tand te voelen, bijvoorbeeld over haar drankgebruid. Volgens Gündoğan "viel het wel mee" hoe dronken ze in Lissabon was, bijvoorbeeld...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jaïr Ferwerda</em> ondervraagt Nilüfer Gündoğan: &quot;<em>Dronken</em> in Lissabon? Viel wel mee&quot; Nilüfer Gündoğan is na drie maanden afwezigheid teruggekeerd in de Tweede Kamer. Ze neemt als twintigste (!) fractie zitting in het parlement. Uiteraard is Jaïr Ferwerda erbij om haar stevig aan de tand te voelen, bijvoorbeeld over haar drankgebruid. Volgens Gündoğan "viel het wel mee" hoe dronken ze in Lissabon was, bijvoorbeeld... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Terugkeer bij Volt?Verder wil Ferwerda graag weten of een terugkeer van Gündoğan bij Volt tot de opties behoort. Ze beaamt dat ze de deur altijd op een kier wil houden, maar dat het op dit moment érg lastig gaat worden. Ook weet ze nog niet hoe de omgang met Laurens Dassen in de gangen van het Tweede Kamergebouw zal zijn: "Ik hoop zo neutraal mogelijk." Op haar nieuwe plekje in het gebouw wordt Gündoğan in ieder geval van harte welkom geheten door Caroline van der Plas. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jaïr Ferwerda ondervraagt Nilüfer Gündoğan: "Dronken in Lissabon? Viel wel mee"

Terugkeer bij Volt?
Verder wil Ferwerda graag weten of een terugkeer van Gündoğan bij Volt tot de opties behoort. Ze beaamt dat ze de deur altijd op een kier wil houden, maar dat het op dit moment érg lastig gaat worden. Ook weet ze nog niet hoe de omgang met Laurens Dassen in de gangen van het Tweede Kamergebouw zal zijn: "Ik hoop zo neutraal mogelijk." Op haar nieuwe plekje in het gebouw wordt Gündoğan in ieder geval van harte welkom geheten door Caroline van der Plas.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's