Bekijk de eerste beelden van Domino Challenge: vanaf 28 mei te zien bij RTL 4

Bekijk de eerste beelden van Domino Challenge: vanaf 28 mei te zien bij RTL 4

Vanaf zaterdag 28 mei start bij RTL 4 een gloednieuwe zaterdagavondshow. In Domino Challenge nemen de beste Dominobouwers van Nederland het in duo’s tegen elkaar op voor een geweldige geldprijs en de titel 'Masters of Domino 2022'. Bekijk de promo van Domino Challange hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van <em>Domino Challenge</em>: vanaf 28 mei te zien bij RTL 4 Vanaf zaterdag 28 mei start bij RTL 4 een gloednieuwe zaterdagavondshow. In Domino Challenge nemen de beste Dominobouwers van Nederland het in duo’s tegen elkaar op voor een geweldige geldprijs en de titel 'Masters of Domino 2022'. Bekijk de promo van Domino Challange hieronder. Lees verder onder de video. PresentatieDit keer dus geen LEGO steentjes, maar Domino stenen. Presentator Ruben Nicolai krijgt in Domino Challenge assistentie van de wereldberoemde Amerikaanse domino-artiest Lily Hevesh. Op YouTube heeft ze een miljoenenpubliek opgebouwd en daarmee is ze uitgegroeid tot de Queen of Domino. Zij zal de teams beoordelen op creativiteit, bouwtechnieken, visueel spektakel en vernieuwing. Bekijk hierboven de promo van Domino Challenge. De nieuwe spelshow Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bekijk de eerste beelden van Domino Challenge: vanaf 28 mei te zien bij RTL 4

Presentatie
Dit keer dus geen LEGO steentjes, maar Domino stenen. Presentator Ruben Nicolai krijgt in Domino Challenge assistentie van de wereldberoemde Amerikaanse domino-artiest Lily Hevesh. Op YouTube heeft ze een miljoenenpubliek opgebouwd en daarmee is ze uitgegroeid tot de Queen of Domino. Zij zal de teams beoordelen op creativiteit, bouwtechnieken, visueel spektakel en vernieuwing.

Bekijk hierboven de promo van Domino Challenge.

De nieuwe spelshow Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV