Slotaflevering Married at First Sight: Moeder van Astrid wil een gigolo (video)

Slotaflevering Married at First Sight: Moeder van Astrid wil een gigolo (video)

Slotaflevering <em>Married at First Sight</em>: Moeder van Astrid wil een gigolo (video) Na een lang seizoen van liefst twintig afleveringen komt er vanavond een einde aan de zevende reeks van Married at First Sight. Welke huwelijken zijn geslaagd en welke niet? We zien het om 20:30 uur bij RTL 4. De moeder van Astrid moet er in iedergeval niet aan denken om weer in een relatie te zitten. Ze heeft liever een piccolo... of toch een gigolo? Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Prachtige beelden Married at First Sight: Astleigh vraagt ouders Rowan om haar hand Bekijk deze video » Zien: Caroline sluit Married at First Sight af met scheiding en is "klaar met Joep" Bekijk deze video »
TV :
Slotaflevering Married at First Sight: Moeder van Astrid wil een gigolo (video)

Na een lang seizoen van liefst twintig afleveringen komt er vanavond een einde aan de zevende reeks van Married at First Sight. Welke huwelijken zijn geslaagd en welke niet? We zien het om 20:30 uur bij RTL 4. De moeder van Astrid moet er in iedergeval niet aan denken om weer in een relatie te zitten. Ze heeft liever een piccolo... of toch een gigolo?

Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's