De Slechtste Chauffeur van Nederland: Dit gedrag kan leiden tot dodelijke afloop

De Slechtste Chauffeur van Nederland: Dit gedrag kan leiden tot dodelijke afloop

In een nieuwe aflevering van De Slechtste Chauffeur van Nederland gebeuren er weer een heleboel gevaarlijke taferelen op de weg. Een paar chauffeurs doen het beter dan in de voorgaande weken, maar bij sommigen zien we maar weinig vooruitgang. De grote vraag luidt dit keer dan ook: mag er iemand naar huis? Je ziet het vanavond.

De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Slechtste Chauffeur van Nederland</em>: Dit gedrag kan leiden tot dodelijke afloop In een nieuwe aflevering van De Slechtste Chauffeur van Nederland gebeuren er weer een heleboel gevaarlijke taferelen op de weg. Een paar chauffeurs doen het beter dan in de voorgaande weken, maar bij sommigen zien we maar weinig vooruitgang. De grote vraag luidt dit keer dan ook: mag er iemand naar huis? Je ziet het vanavond. De slechtste chauffeur van Nederland is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jacqueline moet parcour zonder dochter Eva afleggen: "Mama is boos" (De slechtste chauffeur van Nederland) Bekijk deze video » De slechtste chauffeur van Nederland: Carlijn krijgt na 20 jaar meer zelfvertrouwen Bekijk deze video »
TV :
De Slechtste Chauffeur van Nederland: Dit gedrag kan leiden tot dodelijke afloop

Actuele video's

Meer actuele video's