Zien: Astrid en Sander uit Married at First Sight zien elkaar nog (video)

Zien: Astrid en Sander uit Married at First Sight zien elkaar nog (video)

Zien: Astrid en Sander uit <em>Married at First Sight</em> zien elkaar nog (video) Voor Astrid eindigde haar liefdesavontuur in Married at First Sight toen Sander 'de deur dichtgooide'. Het was een enorme domper voor Astrid. Aan RTL Boulevard laat ze weten dat ze twee elkaar wel nog zien, maar dan in groepsverband. Bekijk de video met Astrid over de scheiding hierboven. De laatste aflevering van Married at First Sight is vanavond (11 mei) om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Prachtige beelden Married at First Sight: Astleigh vraagt ouders Rowan om haar hand Bekijk deze video » Zien: Caroline sluit Married at First Sight af met scheiding en is "klaar met Joep" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Astrid en Sander uit Married at First Sight zien elkaar nog (video)

Voor Astrid eindigde haar liefdesavontuur in Married at First Sight toen Sander 'de deur dichtgooide'. Het was een enorme domper voor Astrid. Aan RTL Boulevard laat ze weten dat ze twee elkaar wel nog zien, maar dan in groepsverband. Bekijk de video met Astrid over de scheiding hierboven.

De laatste aflevering van Married at First Sight is vanavond (11 mei) om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's