Rob Goossens over André Hazes en Monique: "Zo zit ik ook niet met m'n vriendin aan het zwembad"

Rob Goossens over André Hazes en Monique: "Zo zit ik ook niet met m'n vriendin aan het zwembad"

André Hazes en Monique Westenberg zijn onlangs teruggekomen van een familietrip naar Amerika. Het leek een onschuldige trip voor kleine Dré, maar er lijkt toch weer een romance op te bloeien tussen de twee als we weekblad Privé moeten geloven.

Rob Goossens over <em>André Hazes</em> en Monique: &quot;Zo zit ik ook niet met m'n vriendin aan het zwembad&quot; André Hazes en Monique Westenberg zijn onlangs teruggekomen van een familietrip naar Amerika. Het leek een onschuldige trip voor kleine Dré, maar er lijkt toch weer een romance op te bloeien tussen de twee als we weekblad Privé moeten geloven. GezinsvormHet gezin is er even tussenuit geweest en brachten tijd door in het mooie Florida om de 'gezinsvorm' terug te vinden. Toch heeft het er alle schijn van dat de twee weer een koppel zijn. Rob Goossens reageert: "Zo zit ik ook niet met m'n vriendin aan het zwembad en wij zijn toch echt bij elkaar." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Rob Goossens negatief over eerste halve finale Songfestival: "Vond het er saai uitzien" (video) Bekijk deze video » Video: Sanne Vogel met reden waarom ze tijdelijk stopte met acteren Bekijk deze video » Nikkie Plessen reageert in RTL Boulevard op vliegtuigfoto: "Ik maak nooit meer een foto!" Bekijk deze video » Nikkie Plessen over cowboylook: "Ik ga er heel goed op als een man dit aantrekt" (video) Bekijk deze video » Clarice Stenger over martelkamer-zaak: "Laatste nog niet gezegd over deze zaak" (video) Bekijk deze video » Rob Goossens over terugkeer Vandaag Inside: "SBS6 compleet ingestort na stoppen programma" (video) Bekijk deze video »
TV :
Rob Goossens over André Hazes en Monique: "Zo zit ik ook niet met m'n vriendin aan het zwembad"

Gezinsvorm
Het gezin is er even tussenuit geweest en brachten tijd door in het mooie Florida om de 'gezinsvorm' terug te vinden. Toch heeft het er alle schijn van dat de twee weer een koppel zijn. Rob Goossens reageert: "Zo zit ik ook niet met m'n vriendin aan het zwembad en wij zijn toch echt bij elkaar."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rob Goossens over André Hazes en Monique: "Zo zit ik ook niet met m'n vriendin aan het zwembad" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV