BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending
BN'ers in het ziekenhuis: Philippe vervangt blaaskatheter

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Moedig zwoegen de bekende Nederlanders in BN'ers in het ziekenhuis verder. Hoewel het werk in het ziekenhuis heftig en intensief is, gebeuren er ook veel mooie dingen. Daar zal Philippe Geubels in deze aflevering misschien echter anders over denken... Alle fragmenten uit deze uitzending BN'ers in het ziekenhuis: Natasja Froger moet 'slecht' nieuws delen (video) Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis gemist? Rachel Hazes wil niet naar de corona afdeling Bekijk deze video » AngstRachel Hazes had voor het begin van BN'ers in het ziekenhuis twee grote angsten: voor naalden en de dood. Ze is nu bijna halverwege haar stage en ze zet steeds meer stappen om haar angst voor naalden te overwinnen. Philippe moet tot zijn grote schrik in deze aflevering een blaaskatheter vervangen. Als dat maar goed gaat. GeraaktNatasja Froger kennen we uit andere programma's als een emotioneel betrokken mens en dat laat ze ook hier weer zien. Ze is geraakt door de positieve levenshouding van een patiënt die enkel nog kan spreken door een kastje op zijn keel. Caroline van der Plas houdt de hand van een patiënt vast tijdens een pijnlijke ingreep. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis: Caroline dolblij dat ze make-up van Rachel mag lenen Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Rachel Hazes vindt werken met grote naalden eng Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Moedig zwoegen de bekende Nederlanders in BN'ers in het ziekenhuis verder. Hoewel het werk in het ziekenhuis heftig en intensief is, gebeuren er ook veel mooie dingen. Daar zal Philippe Geubels in deze aflevering misschien echter anders over denken...

Angst
Rachel Hazes had voor het begin van BN'ers in het ziekenhuis twee grote angsten: voor naalden en de dood. Ze is nu bijna halverwege haar stage en ze zet steeds meer stappen om haar angst voor naalden te overwinnen. Philippe moet tot zijn grote schrik in deze aflevering een blaaskatheter vervangen. Als dat maar goed gaat.

Geraakt
Natasja Froger kennen we uit andere programma's als een emotioneel betrokken mens en dat laat ze ook hier weer zien. Ze is geraakt door de positieve levenshouding van een patiënt die enkel nog kan spreken door een kastje op zijn keel. Caroline van der Plas houdt de hand van een patiënt vast tijdens een pijnlijke ingreep.

Bekijk hier alle video's en artikelen van BN'ers in het ziekenhuis

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV