BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BN'ers in het ziekenhuis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Moedig zwoegen de bekende Nederlanders in BN'ers in het ziekenhuis verder. Hoewel het werk in het ziekenhuis heftig en intensief is, gebeuren er ook veel mooie dingen. Daar zal Philippe Geubels in deze aflevering misschien echter anders over denken... AngstRachel Hazes had voor het begin van BN'ers in het ziekenhuis twee grote angsten: voor naalden en de dood. Ze is nu bijna halverwege haar stage en ze zet steeds meer stappen om haar angst voor naalden te overwinnen. Philippe moet tot zijn grote schrik in deze aflevering een blaaskatheter vervangen. Als dat maar goed gaat. GeraaktNatasja Froger kennen we uit andere programma's als een emotioneel betrokken mens en dat laat ze ook hier weer zien. Ze is geraakt door de positieve levenshouding van een patiënt die enkel nog kan spreken door een kastje op zijn keel. Caroline van der Plas houdt de hand van een patiënt vast tijdens een pijnlijke ingreep. :[broadcast:videos](ids:"446710,446709" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Woensdag 11 mei 2022 om 21:30

Moedig zwoegen de bekende Nederlanders in BN'ers in het ziekenhuis verder. Hoewel het werk in het ziekenhuis heftig en intensief is, gebeuren er ook veel mooie dingen. Daar zal Philippe Geubels in deze aflevering misschien echter anders over denken...

Angst
Rachel Hazes had voor het begin van BN'ers in het ziekenhuis twee grote angsten: voor naalden en de dood. Ze is nu bijna halverwege haar stage en ze zet steeds meer stappen om haar angst voor naalden te overwinnen. Philippe moet tot zijn grote schrik in deze aflevering een blaaskatheter vervangen. Als dat maar goed gaat.

Geraakt
Natasja Froger kennen we uit andere programma's als een emotioneel betrokken mens en dat laat ze ook hier weer zien. Ze is geraakt door de positieve levenshouding van een patiënt die enkel nog kan spreken door een kastje op zijn keel. Caroline van der Plas houdt de hand van een patiënt vast tijdens een pijnlijke ingreep.

:[broadcast:videos](ids:"446710,446709" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's