Jan van Halst in Op1 over terugkeer Vandaag Inside: "Blijkt wel weer dat geld regeert"

Jan van Halst in Op1 over terugkeer Vandaag Inside: "Blijkt wel weer dat geld regeert"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside lijkt maandag terug te keren op de buis na commotie rondom uitspraken van Johan Derksen. Jan van Halst reageert op de terugkeer van het programma.

Jan van Halst in <em>Op1</em> over terugkeer <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Blijkt wel weer dat geld regeert&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vandaag Inside lijkt maandag terug te keren op de buis na commotie rondom uitspraken van Johan Derksen. Jan van Halst reageert op de terugkeer van het programma. Normen en waarden"Het blijkt wel weer dat geld regeert hé", begint de oud-profvoetballer. "Dan vervagen normen en waarden", voegt hij daar nog aan toe. Zelf geeft hij aan het programma nooit op te hebben staan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan van Halst in Op1 over terugkeer Vandaag Inside: "Blijkt wel weer dat geld regeert"

Normen en waarden
"Het blijkt wel weer dat geld regeert hé", begint de oud-profvoetballer. "Dan vervagen normen en waarden", voegt hij daar nog aan toe. Zelf geeft hij aan het programma nooit op te hebben staan.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV