Samenvatting FC Twente - FC Groningen (Eredivisie)

Samenvatting FC Twente - FC Groningen (Eredivisie)

Samenvatting <em>FC Twente - FC Groningen</em> (Eredivisie) FC Twente heeft deelname aan Europees voetbal definitief veiliggesteld woensdagavond. Dankzij een klinkende 3-0 overwinning op FC Groningen in de eigen Grolsch Veste kwalificeerden de Enschedeërs zich voor de voorronde van de Conference League. Daarmee volgt de bekroning op een uitstekend seizoen van Twente. Bekijk de samenvatting van FC Twente - FC Groningen hierboven. Je vindt alle samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Ajax - sc Heerenveen (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting PSV - NEC (Eredivisie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting FC Twente - FC Groningen (Eredivisie)

FC Twente heeft deelname aan Europees voetbal definitief veiliggesteld woensdagavond. Dankzij een klinkende 3-0 overwinning op FC Groningen in de eigen Grolsch Veste kwalificeerden de Enschedeërs zich voor de voorronde van de Conference League. Daarmee volgt de bekroning op een uitstekend seizoen van Twente.

Bekijk de samenvatting van FC Twente - FC Groningen hierboven. Je vindt alle samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's