Albert Verlinde over terugkeer Vandaag Inside: "Johan Derksen heeft het geforceerd"

Albert Verlinde over terugkeer Vandaag Inside: "Johan Derksen heeft het geforceerd"

Johan Derksen schreeuwde woensdag van de daken dat Vandaag Inside vanaf maandag weer te zien is op televisie, maar dat bleek toch wat te voorbarig; hier wil Talpa voorlopig nog niet in mee gaan. Albert Verlinde vertelt in Shownieuws dat hij het gevoel heeft dat Derksen de boel een beetje heeft geforceerd.

Lees verder onder de video.

<em>Albert Verlinde</em> over terugkeer <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Johan Derksen heeft het geforceerd&quot; Johan Derksen schreeuwde woensdag van de daken dat Vandaag Inside vanaf maandag weer te zien is op televisie, maar dat bleek toch wat te voorbarig; hier wil Talpa voorlopig nog niet in mee gaan. Albert Verlinde vertelt in Shownieuws dat hij het gevoel heeft dat Derksen de boel een beetje heeft geforceerd. Lees verder onder de video. Ingewikkelde situatieVerlinde schetst de ingewikkelde situatie waar Talpa momenteel in zit: "Stel dat het maandag begint, dan krijg je: 'wat zijn jullie voor labbekakken, om er eerst afstand van te nemen en te zeggen: zo'n programma kan niet meer. En dan binnen twee weken zeggen: kom maar binnen, want we missen de kijkcijfers'." Overigens is er wel weer hilariteit om concurrenten als Op1 en BEAU/Jinek, die volgens Verlinde hebben geholpen Vandaag Inside over de rand van het ravijn te duwen: "The mummy returns!" Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ingewikkelde situatie
Verlinde schetst de ingewikkelde situatie waar Talpa momenteel in zit: "Stel dat het maandag begint, dan krijg je: 'wat zijn jullie voor labbekakken, om er eerst afstand van te nemen en te zeggen: zo'n programma kan niet meer. En dan binnen twee weken zeggen: kom maar binnen, want we missen de kijkcijfers'." Overigens is er wel weer hilariteit om concurrenten als Op1 en BEAU/Jinek, die volgens Verlinde hebben geholpen Vandaag Inside over de rand van het ravijn te duwen: "The mummy returns!"

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's