Verliefde Astleigh en Rowan in Married at First Sight: "Aantrekkingskracht meer dan aanwezig"

Verliefde Astleigh en Rowan in Married at First Sight: "Aantrekkingskracht meer dan aanwezig"

Het huwelijk tussen Astleigh en Rowan in Married at First Sight lijkt een succesverhaal te worden. In het eindgesprek besluiten ze allebei getrouwd te blijven en geeft Astleigh een inkijkje in hun relatie: "De aantrekkingskracht is meer dan aanwezig!"

Lees verder onder de video.

Verliefde Astleigh en Rowan in <em>Married at First Sight</em>: &quot;Aantrekkingskracht meer dan aanwezig&quot; Het huwelijk tussen Astleigh en Rowan in Married at First Sight lijkt een succesverhaal te worden. In het eindgesprek besluiten ze allebei getrouwd te blijven en geeft Astleigh een inkijkje in hun relatie: "De aantrekkingskracht is meer dan aanwezig!" Lees verder onder de video. SpeciaalOok Rowan is nog altijd dolverliefd op Astleigh en geniet van de galante dingen die hij voor haar doet. "Die zijn voor jou heel normaal, maar voor mij speciaal," aldus Rowan. Carlo Boszhard lijkt bijna emotioneel te worden door zo veel geluk en krijgt zelf ook een knuffel. Een prachtige afsluiting van Married at First Sight. Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Prachtige beelden Married at First Sight: Astleigh vraagt ouders Rowan om haar hand Bekijk deze video » Zien: Astrid en Sander uit Married at First Sight zien elkaar nog (video) Bekijk deze video »
TV :
Verliefde Astleigh en Rowan in Married at First Sight: "Aantrekkingskracht meer dan aanwezig"

Speciaal
Ook Rowan is nog altijd dolverliefd op Astleigh en geniet van de galante dingen die hij voor haar doet. "Die zijn voor jou heel normaal, maar voor mij speciaal," aldus Rowan. Carlo Boszhard lijkt bijna emotioneel te worden door zo veel geluk en krijgt zelf ook een knuffel. Een prachtige afsluiting van Married at First Sight.

Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verliefde Astleigh en Rowan in Married at First Sight: "Aantrekkingskracht meer dan aanwezig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV