Albert Verlinde over Sarah van Soelen na foto echo: 'Ze is verslaafd aan aandacht'

Albert Verlinde over Sarah van Soelen na foto echo: 'Ze is verslaafd aan aandacht'

Sarah van Soelen heeft weer de aandacht op zich weten te vestigen door een foto van een echo op haar Instagram-stories te plaatsen. Iedereen ging online gelijk los omdat ze erbij schreef niet te kunnen wachten om haar 'kleine freumeltje' te ontmoeten, en zo de indruk wekte zwanger te zijn. Maar ze liet later weten dat het een foto is van de baby van haar nichtje... Albert Verlinde heeft een duidelijke mening over de ex van André Hazes. "Dan ben je toch verslaafd aan aandacht als je dat doet?"

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Albert Verlinde over <em>Sarah van Soelen</em> na foto echo: 'Ze is verslaafd aan aandacht' Sarah van Soelen heeft weer de aandacht op zich weten te vestigen door een foto van een echo op haar Instagram-stories te plaatsen. Iedereen ging online gelijk los omdat ze erbij schreef niet te kunnen wachten om haar 'kleine freumeltje' te ontmoeten, en zo de indruk wekte zwanger te zijn. Maar ze liet later weten dat het een foto is van de baby van haar nichtje... Albert Verlinde heeft een duidelijke mening over de ex van André Hazes. "Dan ben je toch verslaafd aan aandacht als je dat doet?" Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Yvonne Coldeweijer: Lil Kleine valt voor deze ex van André Hazes Bekijk deze video » Video: André Hazes en Monique Westenberg zoenend gespot in Amerika Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's