Beau: Angela de Jong over terugkeer VI Vandaag: 'Mening Johan Derksen doet ertoe'

Beau: Angela de Jong over terugkeer VI Vandaag: 'Mening Johan Derksen doet ertoe'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Angela de Jong zat aan tafel bij VI Vandaag toen Johan Derksen live aankondigde te stoppen met het programma. De talkshow raakte in opspraak vanwege de kaarsenrel, waarbij Derksen een bizarre bekentenis deed. Later bood hij zijn excuses aan maar vanwege de bedreigingen en omdat hij zich niet gesteund voelde door Talpa besloot hij te stoppen met de show. Angela de Jong is er toch blij mee dat de talkshow terugkeert. “Laten we eerlijk zijn, zijn mening doet ertoe.”

Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Angela de Jong over terugkeer <em>VI Vandaag</em>: 'Mening Johan Derksen doet ertoe' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Angela de Jong zat aan tafel bij VI Vandaag toen Johan Derksen live aankondigde te stoppen met het programma. De talkshow raakte in opspraak vanwege de kaarsenrel, waarbij Derksen een bizarre bekentenis deed. Later bood hij zijn excuses aan maar vanwege de bedreigingen en omdat hij zich niet gesteund voelde door Talpa besloot hij te stoppen met de show. Angela de Jong is er toch blij mee dat de talkshow terugkeert. “Laten we eerlijk zijn, zijn mening doet ertoe.” Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Angela de Jong over terugkeer VI Vandaag: 'Mening Johan Derksen doet ertoe'

Actuele video's

Meer actuele video's