Video: supporterscafé van Heracles in Almelo geruïneerd door grote brand

Video: supporterscafé van Heracles in Almelo geruïneerd door grote brand

Donderdag 12 mei 2022 om 11:59

In het centrum van Almelo heeft een grote brand er afgelopen nacht voor gezorgd dat het supporterscafé van Heracles volledig is verwoest. De brandweer heeft weten te voorkomen dat de brand oversloeg naar naastgelegen panden. Bij deze brand zijn geen gewonden gevallen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Video: supporterscafé van Heracles in Almelo geruïneerd door <em>grote brand</em> In het centrum van Almelo heeft een grote brand er afgelopen nacht voor gezorgd dat het supporterscafé van Heracles volledig is verwoest. De brandweer heeft weten te voorkomen dat de brand oversloeg naar naastgelegen panden. Bij deze brand zijn geen gewonden gevallen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: 'Politie gaat uit van misdrijf bij fatale brand Geldermalsen' (video) Bekijk deze video » Video: flinke brand op Leidseplein bij Ajax-supporters Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's