HLF8: Yesim Candan vindt rel Vandaag Inside met Johan Derksen net ‘Turks drama’

HLF8: Yesim Candan vindt rel Vandaag Inside met Johan Derksen net ‘Turks drama’

Donderdag 12 mei 2022 om 10:46

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 11 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Twee weken geleden liet Johan Derksen live op tv weten per direct te stoppen met Vandaag Inside. Aanleiding hiervan was de kaarsenrel, er ontstond veel ophef na een lacherig verhaal van Derksen over dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestoken. Nu laat de analist alweer weten dat de talkshow toch terugkeert op tv. Bij HLF8 vertelt Yesim Candan, die aan de bar zat bij het programma, dat ze al had verwacht dat ze terug zouden keren, ze noemt het een Turks drama: 'Van : nee we komen nooit terug! En dan weet je al dat ze terug gaan komen."

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em>: Yesim Candan vindt rel <em>Vandaag Inside</em> met Johan Derksen net ‘Turks drama’ Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 11 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Twee weken geleden liet Johan Derksen live op tv weten per direct te stoppen met Vandaag Inside. Aanleiding hiervan was de kaarsenrel, er ontstond veel ophef na een lacherig verhaal van Derksen over dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestoken. Nu laat de analist alweer weten dat de talkshow toch terugkeert op tv. Bij HLF8 vertelt Yesim Candan, die aan de bar zat bij het programma, dat ze al had verwacht dat ze terug zouden keren, ze noemt het een Turks drama: 'Van : nee we komen nooit terug! En dan weet je al dat ze terug gaan komen." Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's