Moldavië (Songfestival) eert Beau van Erven Dorens: ‘Hey Beau, let’s go!’

Moldavië (Songfestival) eert Beau van Erven Dorens: ‘Hey Beau, let’s go!’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

In Beau praat Beau van Erven Dorens uiteraard over het Eurovisie Songfestival, en verslaggever Aran Bade heeft een bijzondere verrassing voor deze ‘fan’. De Moldavische act Zdob și Zdub & Advahov Brothers die dit jaar op het grote podium staat met het swingende nummer Trenulețul (The Train) laat een bijzondere versie horen, speciaal voor de presentator: “Hey Beau, let’s go!”

Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Moldavië (Songfestival) eert Beau van Erven Dorens: ‘Hey <em>Beau</em>, let’s go!’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. In Beau praat Beau van Erven Dorens uiteraard over het Eurovisie Songfestival, en verslaggever Aran Bade heeft een bijzondere verrassing voor deze ‘fan’. De Moldavische act Zdob și Zdub & Advahov Brothers die dit jaar op het grote podium staat met het swingende nummer Trenulețul (The Train) laat een bijzondere versie horen, speciaal voor de presentator: “Hey Beau, let’s go!” Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Moldavië (Songfestival) eert Beau van Erven Dorens: ‘Hey Beau, let’s go!’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV