HLF8: Sinan Eroglu breekt eindelijk door in Nederland: "Juiste tijd voor mij"

HLF8: Sinan Eroglu breekt eindelijk door in Nederland: "Juiste tijd voor mij"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 11 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Sanne Vogel is na jaren weer terug op het witte doek en vertelt woensdag bij HLF8 over haar rol in de nieuwe bioscoopfilm Foodies. Ook Sinan Eroglu heeft een hoofdrol in de film en is te gast. Hij breekt eindelijk door, na in verschillende films en series in Turkije hebben te hebben gespeeld: "Dit is de juiste tijd voor mij." De film Foodies is nu te zien in de bioscoop.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em>: <em>Sinan Eroglu</em> breekt eindelijk door in Nederland: &quot;Juiste tijd voor mij&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 11 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Sanne Vogel is na jaren weer terug op het witte doek en vertelt woensdag bij HLF8 over haar rol in de nieuwe bioscoopfilm Foodies. Ook Sinan Eroglu heeft een hoofdrol in de film en is te gast. Hij breekt eindelijk door, na in verschillende films en series in Turkije hebben te hebben gespeeld: "Dit is de juiste tijd voor mij." De film Foodies is nu te zien in de bioscoop. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Lucille Werner in HLF8 over Vandaag Inside: "Mensen kunnen erdoor gekwetst zijn" Bekijk deze video » Ruben Annink in HLF8 met nieuwe single 'Friendzone' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV