Zien: Glennis Grace zingt Don't Worry live op podium met zoon Anthony na Jumbo-rel

Zien: Glennis Grace zingt Don't Worry live op podium met zoon Anthony na Jumbo-rel

Donderdag 12 mei 2022 om 12:37

Glennis Grace heeft met een bijzonder persoon een duet gezongen, namelijk haar eigen zoon Anthony. De twee stonden samen live op het podium om Three Little Birds (Don't Worry About A Thing) te zingen van Bob Marley. Een opvallend optreden, aangezien de twee pas geleden nog samen in de cel zaten vanwege de Jumbo-rel.

Lees verder onder de video.

Zien: Glennis Grace zingt <em>Don't Worry</em> live op podium met zoon Anthony na Jumbo-rel Glennis Grace heeft met een bijzonder persoon een duet gezongen, namelijk haar eigen zoon Anthony. De twee stonden samen live op het podium om Three Little Birds (Don't Worry About A Thing) te zingen van Bob Marley. Een opvallend optreden, aangezien de twee pas geleden nog samen in de cel zaten vanwege de Jumbo-rel. Lees verder onder de video. Glennis Grace en zoon verdacht van mishandelingMoeder en zoon zingen samen dat alles goedkomt, dit is een nogal bijzondere boodschap na de aangifte die tegen de twee is gedaan vanwege een ruzie in de supermarkt die eerder dit jaar behoorlijk uit de hand liep. Het onderzoek naar het geweldsincident loopt nog. Eerder kwam naar buiten dat Grace verhaal ging halen bij de Jumbo nadat haar zoon van 15 jaar daar ruzie maakte. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling. Bekijk de hele video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws slacht Glennis Grace opnieuw: 'Alleen maar ik ik ik' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Glennis Grace zingt Don't Worry live op podium met zoon Anthony na Jumbo-rel

Glennis Grace en zoon verdacht van mishandeling
Moeder en zoon zingen samen dat alles goedkomt, dit is een nogal bijzondere boodschap na de aangifte die tegen de twee is gedaan vanwege een ruzie in de supermarkt die eerder dit jaar behoorlijk uit de hand liep. Het onderzoek naar het geweldsincident loopt nog. Eerder kwam naar buiten dat Grace verhaal ging halen bij de Jumbo nadat haar zoon van 15 jaar daar ruzie maakte. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's