Heel Holland Bakt 2022: bekijk de mooiste bloopers van afgelopen seizoen

Heel Holland Bakt 2022: bekijk de mooiste bloopers van afgelopen seizoen

Afgelopen weekend kon je kijken naar de grote finale van Heel Holland Bakt 2022. Dit leverde natuurlijk een winnaar op (Enzo Pérès-Labourdette), maar het afgelopen seizoen waren het niet alleen maar successen die het programma tot een kijkcijferhit maakten. In een video zijn de leukste bloopers van Heel Holland Bakt 2022 op een rijtje gezet.

Bekijk de video met Heel Holland Bakt-bloopers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv.

<em>Heel Holland Bakt</em> 2022: bekijk de mooiste bloopers van afgelopen seizoen Afgelopen weekend kon je kijken naar de grote finale van Heel Holland Bakt 2022. Dit leverde natuurlijk een winnaar op (Enzo Pérès-Labourdette), maar het afgelopen seizoen waren het niet alleen maar successen die het programma tot een kijkcijferhit maakten. In een video zijn de leukste bloopers van Heel Holland Bakt 2022 op een rijtje gezet. Bekijk de video met Heel Holland Bakt-bloopers hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv. ZIEN: Dit is de winnaar van Heel Holland Bakt 2022 (video) Bekijk deze video » Heel Holland Bakt-winnaar Enzo over finale: "Flink wat champagne gedronken" Bekijk deze video »
Heel Holland Bakt :
Heel Holland Bakt 2022: bekijk de mooiste bloopers van afgelopen seizoen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV