Married at First Sight een half jaar later: Sonny en Dylan nog steeds gelukkig getrouwd

Married at First Sight een half jaar later: Sonny en Dylan nog steeds gelukkig getrouwd

In Married at First Sight eindigen de meeste huwelijken in een scheiding, maar dat geldt niet voor Sonny en Dylan. Ze werden door wetenschappers gekoppeld en de twee werden stapelverliefd. Ze besloten getrouwd te blijven en inmiddels zijn de opnames een half jaar geleden. En Sonny en Dylan verklappen dat ze nog steeds gelukkig getrouwd zijn…

Bekijk het fragment uit Married at First Sight hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em> een half jaar later: Sonny en Dylan nog steeds gelukkig getrouwd In Married at First Sight eindigen de meeste huwelijken in een scheiding, maar dat geldt niet voor Sonny en Dylan. Ze werden door wetenschappers gekoppeld en de twee werden stapelverliefd. Ze besloten getrouwd te blijven en inmiddels zijn de opnames een half jaar geleden. En Sonny en Dylan verklappen dat ze nog steeds gelukkig getrouwd zijn… Bekijk het fragment uit Married at First Sight hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married at First Sight: Sonny is met Dylan voor het eerst echt gelukkig Bekijk deze video » Beau: deze koppels uit Married at First Sight zijn nog steeds gelukkig getrouwd Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight een half jaar later: Sonny en Dylan nog steeds gelukkig getrouwdActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV