Bij ons op het kamp: Jaylisa krijgt een Chihuahua als verjaardagscadeau (video)

Bij ons op het kamp: Jaylisa krijgt een Chihuahua als verjaardagscadeau (video)

Vanavond zien we een nieuwe aflevering van de realityserie Bij ons op het kamp op RTL 5. Hierin kijken we mee in het leven van een aantal bewoners van een woonwagenkamp. Bekijk een fragment van donderdag 12 mei hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Bij ons op het kamp</em>: Jaylisa krijgt een <em>Chihuahua</em> als verjaardagscadeau (video) Vanavond zien we een nieuwe aflevering van de realityserie Bij ons op het kamp op RTL 5. Hierin kijken we mee in het leven van een aantal bewoners van een woonwagenkamp. Bekijk een fragment van donderdag 12 mei hieronder. Lees verder onder de video. Verjaardag JaylisaDe jarige dochter van Lisette heeft geen idee dat ze oog in oog komt te staan met haar verjaardagscadeau: Chihuahua Chloe. Ze vindt de hond "superleuk" en niemand krijgt haar lach van haar gezicht. Bekijk de leuke beelden hierboven. Bij ons op het kamp is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Bij ons op het kamp terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bij ons op het kamp: bekijk de beelden van huwelijksaanzoek tijdens Lenie's optreden Bekijk deze video »
TV :
Bij ons op het kamp: Jaylisa krijgt een Chihuahua als verjaardagscadeau (video)

Verjaardag Jaylisa
De jarige dochter van Lisette heeft geen idee dat ze oog in oog komt te staan met haar verjaardagscadeau: Chihuahua Chloe. Ze vindt de hond "superleuk" en niemand krijgt haar lach van haar gezicht. Bekijk de leuke beelden hierboven.

Bij ons op het kamp is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Bij ons op het kamp terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's