Zondag in Boer zoekt vrouw: Karlijn vertelt hoe romantisch Jouke eigenlijk is

Zondag in Boer zoekt vrouw: Karlijn vertelt hoe romantisch Jouke eigenlijk is

Zondag is het alweer tijd voor de laatste aflevering van Boer zoekt vrouw van dit seizoen. Tijdens de reünie wordt duidelijk welke boeren de liefde hebben gevonden en wie niet. In de eerste beelden lichten boer Jouke en zijn Karlijn alvast een tipje van de sluier op. Karlijn vertelt hoe romantisch Jouke eigenlijk is. Zo laat hij bijvoorbeeld regelmatig romantische briefjes voor haar achter. "Hij is romantischer dan ik ben."

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw in de video van RTL Boulevard hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Zondag in <em>Boer zoekt vrouw</em>: Karlijn vertelt hoe romantisch Jouke eigenlijk is Zondag is het alweer tijd voor de laatste aflevering van Boer zoekt vrouw van dit seizoen. Tijdens de reünie wordt duidelijk welke boeren de liefde hebben gevonden en wie niet. In de eerste beelden lichten boer Jouke en zijn Karlijn alvast een tipje van de sluier op. Karlijn vertelt hoe romantisch Jouke eigenlijk is. Zo laat hij bijvoorbeeld regelmatig romantische briefjes voor haar achter. "Hij is romantischer dan ik ben." Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw in de video van RTL Boulevard hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Boer zoekt vrouw: Evert vertelt Maud dat hij van haar houdt Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens vindt Boer zoekt vrouw ranzig: "Yvon Jaspers is een pimp" Bekijk deze video »
BZV :
Zondag in Boer zoekt vrouw: Karlijn vertelt hoe romantisch Jouke eigenlijk is


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Boer zoekt vrouw: Karlijn vertelt hoe romantisch Jouke eigenlijk is of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV