Unforgotten seizoen 4 vanaf zaterdag 14 mei op NPO 2: bekijk de trailer

Unforgotten seizoen 4 vanaf zaterdag 14 mei op NPO 2: bekijk de trailer

Donderdag 12 mei 2022 om 14:21

Binnenkort kun je bij NPO 2 kijken naar de Londense detectives Cassie en Sunny die misdaden onderzoeken uit het verleden, in de serie Unforgotten. Het vierde seizoen gaat van start, en ook hierin proberen ze geheimen die jarenlang verborgen waren te ontrafelen. Ze krijgen gelijk een bizarre zaak op hun bord, er wordt namelijk een lijk zonder hoofd en handen in een vriezer gevonden.

Bekijk de trailer van Unforgotten seizoen 4 hieronder.

Het vierde seizoen van Unforgotten is vanaf zaterdag 14 mei wekelijks rond 23.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Unforgotten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Unforgotten</em> seizoen 4 vanaf zaterdag 14 mei op NPO 2: bekijk de trailer Binnenkort kun je bij NPO 2 kijken naar de Londense detectives Cassie en Sunny die misdaden onderzoeken uit het verleden, in de serie Unforgotten. Het vierde seizoen gaat van start, en ook hierin proberen ze geheimen die jarenlang verborgen waren te ontrafelen. Ze krijgen gelijk een bizarre zaak op hun bord, er wordt namelijk een lijk zonder hoofd en handen in een vriezer gevonden. Bekijk de trailer van Unforgotten seizoen 4 hieronder. Het vierde seizoen van Unforgotten is vanaf zaterdag 14 mei wekelijks rond 23.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Unforgotten terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: bekijk hier de beeldschone nieuwe trailer van Avatar: The Way of Water Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Hustle met Adam Sandler: vanaf 8 juni te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Unforgotten seizoen 4 vanaf zaterdag 14 mei op NPO 2: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's