Eerste beelden reünie Boer zoekt vrouw: stond Annette in bikini in de ‘Hansleiding’?

Eerste beelden reünie Boer zoekt vrouw: stond Annette in bikini in de ‘Hansleiding’?

Zondag kun je bij de reünie van Boer zoekt vrouw eindelijk zien welke stellen nu nog steeds bij elkaar zijn. In de eerste beelden komt Hans samen met zijn Annette binnen. Jouke zegt dat hij de ‘Hansleiding’ die de kinderen van Annette hadden gemaakt zo mooi vond. En dan komt Hans met 'pikante onthulling' dat er een foto van Annette in bikini in stond. “Vertel nou niet alles”, grapt Annette.

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw in de video hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Eerste beelden reünie <em>Boer zoekt vrouw</em>: stond Annette in bikini in de ‘Hansleiding’? Zondag kun je bij de reünie van Boer zoekt vrouw eindelijk zien welke stellen nu nog steeds bij elkaar zijn. In de eerste beelden komt Hans samen met zijn Annette binnen. Jouke zegt dat hij de ‘Hansleiding’ die de kinderen van Annette hadden gemaakt zo mooi vond. En dan komt Hans met 'pikante onthulling' dat er een foto van Annette in bikini in stond. “Vertel nou niet alles”, grapt Annette. Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw in de video hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Beau van Erven Dorens vindt Boer zoekt vrouw ranzig: "Yvon Jaspers is een pimp" Bekijk deze video » Zondag in Boer zoekt vrouw: Karlijn vertelt hoe romantisch Jouke eigenlijk is Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden reünie Boer zoekt vrouw: stond Annette in bikini in de ‘Hansleiding’? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV