Video: Lilian Marijnissen vertelt hartverscheurend verhaal tijdens toeslagenaffaire debat

Video: Lilian Marijnissen vertelt hartverscheurend verhaal tijdens toeslagenaffaire debat

Hartverscheurende verhalen en trieste gezichten van ouders tijdens het toeslagenaffaire debat. Het kabinet "kan en wil niet beloven" dat uit huis geplaatste kinderen "in alle gevallen" worden teruggeplaatst bij hun ouders, die gedupeerd zijn in het toeslagenschandaal.

Schandaal
"Het gaat mij om het belang van het kind en het belang van de ouder", zegt minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind in debat met de Kamer. Bekijk hieronder hoe Lilian Marijnissen een verdrietig voorbeeld laat zien door het toeslagenschandaal.

Zie de HvN-video hieronder.

Video: <em>Lilian Marijnissen</em> vertelt <em>hartverscheurend</em> verhaal tijdens toeslagenaffaire debat Hartverscheurende verhalen en trieste gezichten van ouders tijdens het toeslagenaffaire debat. Het kabinet "kan en wil niet beloven" dat uit huis geplaatste kinderen "in alle gevallen" worden teruggeplaatst bij hun ouders, die gedupeerd zijn in het toeslagenschandaal. Schandaal"Het gaat mij om het belang van het kind en het belang van de ouder", zegt minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind in debat met de Kamer. Bekijk hieronder hoe Lilian Marijnissen een verdrietig voorbeeld laat zien door het toeslagenschandaal. Zie de HvN-video hieronder. Bekijk ook Fidan Ekiz windt zich op over Toeslagenaffaire: "Als het mijn kind was geweest..." Bekijk deze video » Pieter Omtzigt in College Tour over toeslagenaffaire: "Je belazert je eigen burgers" Bekijk deze video » Slachtoffers toeslagenaffaire verlaten boos Tweede Kamer-debat over uithuisplaatsing Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Lilian Marijnissen vertelt hartverscheurend verhaal tijdens toeslagenaffaire debat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV