Rutger Castricum bij HLF8: "Terugkeer van Vandaag Inside is beste nieuws" (video)

Rutger Castricum bij HLF8: "Terugkeer van Vandaag Inside is beste nieuws" (video)

Donderdag 12 mei 2022 om 16:55

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 11 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Twee weken geleden liet Johan Derksen live op tv weten per direct te stoppen met Vandaag Inside. Aanleiding hiervan was de kaarsenrel, er ontstond veel ophef na een lacherig verhaal van Derksen over dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestoken. Nu laat de analist alweer weten dat de talkshow toch terugkeert op tv. Bij HLF8 zien we een blije Rutger Castricum: "De terugkeer van Vandaag Inside is het beste nieuws van de dag."

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>Rutger Castricum</em> bij <em>HLF8</em>: &quot;Terugkeer van Vandaag Inside is beste nieuws&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 11 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Twee weken geleden liet Johan Derksen live op tv weten per direct te stoppen met Vandaag Inside. Aanleiding hiervan was de kaarsenrel, er ontstond veel ophef na een lacherig verhaal van Derksen over dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestoken. Nu laat de analist alweer weten dat de talkshow toch terugkeert op tv. Bij HLF8 zien we een blije Rutger Castricum: "De terugkeer van Vandaag Inside is het beste nieuws van de dag." Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Lucille Werner in HLF8 over Vandaag Inside: "Mensen kunnen erdoor gekwetst zijn" Bekijk deze video » Ruben Annink in HLF8 met nieuwe single 'Friendzone' Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's